Χρειάζομαι σύστημα ασφαλείας?

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας προστατεύει τον πελάτη και την περιουσία του, εξασφαλίζοντας ότι σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει το φυλασσόμενο χώρο από οποιοδήποτε σημείο (είσοδος, μπαλκονόπορτες κλπ) θα χτυπήσει ο συναγερμός, ενεργοποιώντας τη σειρήνα κίνδυνου.

Τι είναι το κέντρο λήψης σημάτων;

Έχουμε επενδύσει σε εξοπλισμό του κέντρου ελέγχου και κατάρτιση των υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτό για ένα και μοναδικό σκοπό: να μπορούμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς όταν λέμε πως όποιος εμπιστευτεί την ασφάλεια του σε εμάς χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του κέντρου μας μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Γιατί να προτιμήσω την ICS Security;

Η ICS Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της ασφάλειας, που επενδύει στην έρευνα και την εξέλιξη των συστημάτων ασφαλείας, έτσι ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών. Κύρια πολιτική της εταιρείας είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών της, κάνοντας χρήση αυθεντικών προϊόντων με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, δημιουργώντας έτσι εκείνες τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε και να είσαστε πάντοτε ασφαλείς. Το προσωπικό της εταιρείας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσει τις δικές σας ανάγκες διαθέτοντας 24ωρο τεχνικό ασφαλείας 365 ημέρες το χρόνο και σε συνδυασμό με την συνεχή παρακολούθηση των συστημάτων μέσω του Κεντρικού Σταθμού Λήψεως Σημάτων δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον προστασίας και ασφάλειας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

Τα υλικά που χρησιμοποιείτε είναι αξιόπιστα;

ΗICS Security χρησιμοποιεί υλικά σύγχρονα – προηγμένης τεχνολογίας των μεγαλύτερων και αξιόπιστων κατασκευαστών ώστε να προτείνει την ιδανικότερη για το χώρο και την οικονομικότερη για τη τσέπη του πελάτη της λύση.

Αν χτυπήσει ο συναγερμός μπορώ να γνωρίζω από ποιο ακριβώς σημείο προήλθε η ενεργοποίησή του;

Φυσικά. Το Κέντρο Ελέγχου εξακριβώνει από ποια ζώνη προήλθε ο συναγερμός, δηλαδή από ποια παγίδα ή radar και ποια ακριβώς χρονική στιγμή συνέβη.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω service το σύστημα συναγερμού μου;

Για να εξασφαλίσει ο πελάτης ότι το σύστημά του θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να ανταποκριθεί σε τυχόν παραβίαση, θα πρέπει να φροντίζει να πραγματοποιεί το τακτικό service κάθε δύο χρόνια. Το service περιλαμβάνει αλλαγή των αναλώσιμων υλικών του συστήματος (μπαταρίες) καθώς και γενικό έλεγχο του συστήματος έτσι ώστε να βεβαιώνεται ότι όλες οι ζώνες λειτουργούν κανονικά.

Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσω το συναγερμό όταν μένω μέσα στο σπίτι μου;

Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί κανονικά και όταν ο πελάτης βρίσκεται μέσα στο χώρο (π.χ. το βράδυ) απομονώνοντας απλώς τα εσωτερικά ραντάρ έτσι ώστε να κινείται ελεύθερα. Ο χώρος συνεχίζει να προστατεύεται από τις μαγνητικές επαφές που είναι τοποθετημένες στις πόρτες και τα παράθυρα, καθώς επίσης και από την περιμετρική κάλυψη εάν έχουν τοποθετηθεί εξωτερικά ραντάρ. (π.χ. στο μπαλκόνι, στον κήπο κλπ)

Αν φύγω από το σπίτι/κατάστημα και ξεχάσω να θέσω σε λειτουργία τον συναγερμό τι γίνεται;

Μας ειδοποιείτε και αξιοποιώντας την τεχνολογία του τηλεχειρισμού, θέτουμε εμείς σε λειτουργία τον συναγερμό σας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που απενεργοποιήσω τον συναγερμό υπό απειλή;

Στην περίπτωση που ο συναγερμός απενεργοποιηθεί λόγω εξαναγκασμού ή απειλής το Κέντρο Ελέγχου ειδοποιείται άμεσα για την αναγκαστική απενεργοποίηση του συναγερμού, εξομοιώνει την απενεργοποίηση με παραβίαση του συστήματος ασφαλείας και ακολουθεί την διαδικασία που προβλέπεται σε περιπτώσεις παραβίασης δηλαδή την άμεση ενημέρωση του προσωπικού ασφαλείας και της αστυνομίας.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ο συναγερμός λειτουργεί;

Ναι. Το Σύστημα Συναγερμού διαθέτει δική του μπαταρία η οποία το τροφοδοτεί σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος. Η μπαταρία αυτή έχει αυτονομία περίπου 24 ώρες. Η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται από την κατανάλωση ρεύματος του Συστήματος Συναγερμού αλλά και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να αλλάζετε την μπαταρία περίπου κάθε 2 χρόνια.

Είναι εφικτή η μεταφορά του Συστήματος Συναγερμού σε άλλο χώρο;

Ναι. Σε περίπτωση που μετακομίσετε σε κάποιο άλλο χώρο ή μεταφέρετε την επιχείρηση σας σε άλλο κτίριο, έχετε την δυνατότητα να μεταφέρετε και το Σύστημα Συναγερμού σας. Ακόμη κι αν ο χώρος είναι μεγαλύτερος και/ή χρειάζονται επιπλέον μηχανήματα, οι τεχνικοί της εταιρείας μας θα αναλάβουν την επέκταση του συστήματος σας.

Μπορώ επίσης να καταγράφω το βίντεο υλικό και για πόσο καιρό;

Το υλικό από τις αναλογικές κάμερες και τις κάμερες δικτύου μπορεί να συνδεθεί με ένα σύστημα που προσφέρει εκτός από την επιτήρηση και καταγραφή, αναπαραγωγή και μετάδοση μέσω δικτύου. Ο διαθέσιμος χρόνος καταγραφής εξαρτάται από την ποιότητα της εικόνας, τον αριθμό των εγκαταστημένων καμερών και την χωρητικότητα του σκληρού δίσκου.

Εχω κατοικίδια , μπορώ να ενεργοποιώ το συναγερμό;

Υπάρχουν ειδικοί ανιχνευτές κίνησης που μπορούν να παραβλέπουν τη κίνηση των κατοικίδιων σας αναλόγως των κιλών τους. Το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο είναι τα 35 κιλά και με αυτόν τον τρόπο το κατοικίδιό μας μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στο σπίτι χωρίς να έχουμε «ψεύτικους» συναγερμούς. Προσοχή: όταν αναφερόμαστε σε βάρος αναφερόμαστε στο συνολικό βάρος αν έχουμε περισσότερα από ένα κατοικίδια. Για παράδειγμα, αν έχετε δύο γάτες, η μία 6 κιλά και η άλλη 9,  το βάρος που θα πρέπει να παραβλέπει το ραντάρ θα είναι τουλάχιστον 15.

Συντήρηση συναγερμού;

Επειδή ακόμα και το πιο σύγχρονο μηχάνημα έχει ανάγκη από έλεγχο και συντήρηση, έτσι και το σύστημα συναγερμού προκειμένου να ανταποκριθεί αποτελεσματικά την στιγμή της διάρρηξης,, χρειάζεται περιοδικό έλεγχο από εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί ειδικά όργανα ελέγχου.

Σε κάθε συντήρηση, ελέγχονται όλα τα εξαρτήματα του συστήματος και αντικαθίσταται τα φθαρμένα με καινούρια χωρίς ουδεμία επιβάρυνση του πελάτη, ανάλογα με το συμβόλαιο συντήρησης που έχει υπογραφεί.