Περιπολίες

Η πρόληψη ενός εγκλήματος είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Ωστόσο, επεμβαίνουμε άμεσα και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε εμπλοκή ή έκτακτο περιστατικό προκύψει. Οι περιπολίες της ICS Security διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.  με ασυρματοφόρα οχήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί.  Μετά από την λήψη σήματος συναγερμού, ο χειριστής του Κέντρου ενημερώνει μέσω ασύρματου τον οδηγό του οχήματος (που βρίσκεται σε στρατηγικές θέσεις ώστε να είναι έτοιμος να επέμβει).

Αιφνίδιοι έλεγχοι

Η περιπολία περιλαμβάνει τον προσεκτικό έλεγχο της περιουσίας σας από τους άρτια εκπαιδευμένους μας φύλακες ανά τακτά διαστήματα όλο το 24ωρο. Ο έλεγχος περιλαμβάνει την προσεκτική παρατήρηση του περιβάλλοντα χώρο, των μπαλκονιών, για ύποπτες κινήσεις ή πιθανές παραβιάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από 1 έως 12 επισκέψεις ανά 24ωρο. Η πιο σύνηθες επιλογή είναι 3 έως 4 περιπολίες την ημέρα ώστε να μειώσουν όσο το δυνατόν το κόστος.

Προστασία περιόδου διακοπών

Είναι γνωστό ότι οι επίδοξοι ληστές παρατηρούν και στοχεύουν την προσωπική σας περιουσία τα χρονικά διαστήματα που εσείς είτε θα λείπετε στις διακοπές σας είτε σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Η ICS Security φρουρεί την ιδιωτική σας κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο κατά την διάρκεια της απουσίας. Εάν σκοπεύετε να απουσιάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενημερώστε μας.

Οι φύλακες μας παρακολουθούν συνεχώς την ιδιοκτησία σας με τακτικές περιπολίες σε τυχαία χρονικά διαστήματα προσφέροντάς σας ηρεμία και γαλήνη.  Επίσης, σας συμβουλεύουμε για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και περιμετρικής θωράκισης που καθιστούν την ιδιοκτησία σας εξαιρετικά δύσκολο στόχο κακόβουλων και ανεπιθύμητων επισκέψεων.