Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της ICS Security, λειτουργεί απρόσκοπτα 365 ημέρες το χρόνο προκειμένου να δέχεται ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης από το σύστημα συναγερμού που είναι εγκατεστημένο στο χώρο του συνδρομητή, μέσω τηλεφωνικής γραμμής, 24 ώρες το 24ωρο. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα καταγραφής εικόνας με αυτοματοποιημένες δυνατότητες εντοπισμού κίνησης σε μηδενικό χρόνο.

Το 24ωρο κέντρο της ICS Security ενημερώνει διαρκώς για τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων επιτήρησης που βρίσκονται στον φυλασσόμενο χώρο και ενημερώνει σε περίπτωση ανάγκης τα αρμόδια άτομα και αρχές.

Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζεται και αξιοποιεί το εκπαιδευμένο προσωπικό μας το οποίο έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφάλειας, με σύστημα μηχανοργάνωσης προηγμένης τεχνολογίας.

Ενδεικτικές περιπτώσεις σημάτων

 • ΣΗΜΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ

  Ειδοποιείται  η Άμεση Δράση (100) και ο συνδρομητής, δίνοντας του πληροφορίες ακόμη και από πιο σημείο του οικήματος / φυλασσόμενου χώρου έγινε η διάρρηξη.

 • ΣΗΜΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

  Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και ο συνδρομητής. (Εφόσον έχει τοποθετηθεί σύστημα πυρανίχνευσης).

 • ΣΗΜΑ ΑΠΕΙΛΗΣ

  Στην περίπτωση αυτή, ο συναγερμός στον προστατευόμενο χώρο είναι σιωπηλός και ενημερώνεται η Άμεσο Δράση για το επείγον του περιστατικού.

 • ΣΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Και  σε  αυτή  την  περίπτωση,  το  σήμα  δίνεται  με  το  πάτημα  ενός  ειδικού μπουτόν, (το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο) και ειδοποιούνται αμέσως όλα  τα  τηλέφωνα  ανάγκης,  που  εγγράφως  έχουν  γνωστοποιηθεί  από  τον συνδρομητή (προσωπικός γιατρός, ασφαλιστική εταιρεία, συγγενικά πρόσωπα κ.λπ.), ενημερώνοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιστατικού.

 • ΣΗΜΑ ΠΤΩΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

  Ειδοποιείται άμεσα ο συνδρομητής, ενημερώνοντας τον για την αντικατάσταση των μπαταριών του συστήματος.

 • ΣΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

  Ενημερώνεται  ο  συνδρομητής  για το συμβάν.  (Το σύστημα  συναγερμού  έχει  αυτονομία  λειτουργίας  χωρίς  ηλεκτρικό  ρεύμα περίπου 10-12 ώρες).

 • ΣΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

  Ειδοποιείται το συντομότερο ο συνδρομητής.

 • ΣΗΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

  Ενημερώνεται ο συνδρομητής για την προσπάθεια που γίνεται από κάποιους να βρουν τον κωδικό στο πληκτρολόγιο του συστήματος ασφαλείας.

 • ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

  Ενημερώνεται ο συνδρομητής και η άμεσος δράση για την παραβίαση προστασίας καλωδίων.

 • ΣΗΜΑ ΘΕΣΕΩΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΟΝ) ΚΑΙ ΠΑΥΣΗΣ (OFF)

  Η ICS Security έχει την δυνατότητα καταγραφής για το ποιος χρήστης και τι ώρα ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε το σύστημα.  Υπάρχει εξάλλου η δυνατότητα να ενημερώνεται σχετικά ο συνδρομητής και να του υποβάλλεται, στο τέλος του μήνα, σχετική κατάσταση σημάτων, εφόσον το ζητήσει.

 • Υπηρεσία Ελέγχου Ωραρίου

  Είστε σίγουρος ότι το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησής σας είναι αυτό που επιθυμείτε;

  Έχετε πάντα την πληροφόρηση που σας χρειάζεται;

  Αξιοποιήστε το σύστημα ασφαλείας που ήδη διαθέτετε ενεργοποιώντας την πρόσθετη υπηρεσία που σας παρέχει η Ics Security:

  Ελέγχουμε καθημερινά και σας ειδοποιούμε άμεσα για παραβιάσεις ωραρίου λειτουργίας, είσοδο χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστέρηση όπλισης του συστήματος ασφαλείας. Με τηλεφωνική κλήση σας ενημερώνουμε για την πιθανή:

  • Καθυστέρηση αφόπλισης στην έναρξη του ωραρίου: (το πρωί)
  • Καθυστέρηση όπλισης (υπενθύμιση) στην λήξη του ωραρίου: (το βράδυ)
  • Είσοδο εξουσιοδοτημένων χρηστών στην επιχείρησή σας (επίπεδο ασφαλείας) σε χρόνο εκτός ωραρίου λειτουργίας, δηλαδή νύχτες, σαββατοκύριακα, αργίες.