Ημέρα Γάμου και .. Security

Έχεις σκεφτεί να προσλάβεις εταιρία security για να προστατεύει τα δώρα αλλά και τα χρήματα που έχουν μείνει σπίτι τη μέρα του γάμου σου;

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει να γίνονται ληστείες στα σπίτια που γίνεται κάποιος γάμος. Άλλωστε τη μέρα του γάμου τα σπίτια των γονιών είναι γεμάτα με ακριβά δώρα αλλά και χρήματα που φέρνουν οι καλεσμένοι για να τηρήσουν το έθιμο.

Και τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αφήνεις το σπίτι μόνο του με όλη αυτή την πραμάτεια και πας ανέμελος στο γάμο και αργότερα στο γλέντι ή τη δεξίωση διακινδυνεύοντας το; Αφήνεις κάποιον συγγενή να το προσέχει με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να χαρεί το γάμο γιατί είχε ρόλο φύλακα;

Happy-Wedding-Couple-1440x9001

Ειδικά στις μέρες μας με το διαδίκτυο και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι πιο εύκολο για έναν κλέφτη να δημιουργήσει ολόκληρο μηνιαίο πρόγραμμα ληστειών σε σπίτια που γίνεται γάμος.

Η ευκολότερη και πιο υπεύθυνη στάση είναι να προσλάβετε μια εταιρία security που θα αναλάβει να προσέχει τα δυο σπίτια που βρίσκονται τα χρήματα και τα δώρα μέχρι εσείς να επιστρέψετε στο σπίτι.

Το κόστος δεν είναι μεγάλο, ειδικά σε σύγκριση με το ρίσκο να σας αδειάσουν το σπίτι από τα δώρα του γάμου και τα χρήματα που έχουν μείνει στο σπίτι και δε χρειάζεται κι εσείς ή οι γονείς σας να κουβαλάτε ολόκληρη περιουσία μαζί σας την ώρα που διασκεδάζετε.

Σκεφτείτε λοιπόν πόσες ώρες θα λείψετε και για πόσα σπίτια θα χρειαστείτε φύλακα, Κάντε μια έρευνα αγοράς στις εταιρίες security της περιοχής σας για να δείτε ποια σας συμφέρει αλλά δώστε προσοχή και στο καλό όνομα της εταιρίας καθώς και στο πελατολόγιο της.

Κι αν πριν μερικά χρόνια ακουγόταν παράξενο κάτι τέτοιο, στις μέρες μας δεν είναι. Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να προσλάβουν φύλαξη για τη μέρα του γάμου τους και αυτή είναι μια υπεύθυνη κίνηση που αξίζει να σκεφτείτε σοβαρά.